sluiten

Villa Duijnzicht

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

“Het is eigenlijk maar een moeilijk perceel, was onze eerste reactie. Het loopt helemaal schuin af, met wel drie meter verval in de tuin. In eerste instantie denk je dan: beneden een kelder en boven een huis.”

“Samen aan tafel met de architect bespraken we onze ideeën en al snel ontstond er een fantastisch bouwplan. De afwijkende vorm van de kavel bleek de basis te zijn voor een verrassend en aangenaam huis. Uiteindelijk kwam er geen ‘gewone’ kelder onder het huis, maar een hoofdslaapkamer met vrij uitzicht op de tuin.”

“Op de eerste verdieping is de woonkamer met een prachtig vergezicht in de duinen. Het brede houten balkon is als het ware een verlenging van de huiskamer. De drie ruime slaapkamers op de bovenverdieping worden geaccentueerd door de prachtige vide bij de entree. Het huis past helemaal bij de duinomgeving en de indeling past helemaal bij ons.”

Een prachtige villa, geheel in te vullen naar eigen ideeën en wensen. Aan de achterzijde een waanzinnige trap naar beneden richting de tuin.
De loggia op de eerste etage geeft u een betoverend uitzicht.

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan