sluiten

Onze manier van bouwen

Bouwmaatschappij TIZO is vaste bouwpartner van Livingstone en dus gespecialiseerd in de bouw van luxe villa’s.

Wij willen onze opdrachtgevers na het traject bij Livingstone compleet ontzorgen. Door de uitgebreide voorbereiding en de gemaakte keuzes bij Livingstone, kunnen wij uw villa in een hoog tempo voor u realiseren.

Door de efficiënte voorbereiding bij Livingstone kunnen veel keuzes al in een vroeg stadium worden meegenomen in het bouwproces. Zo worden bijvoorbeeld elektra punten al meegenomen in de betonnen wanden die dienen als constructie als scheidingswanden van de villa. Op deze manier wordt het bouwen voor iedereen een stuk gemakkelijker en dus ook leuker!

Door gebruik te maken van prefabfunderingen, -wanden en -kappen die voor uw villa op maat worden gemaakt hebben wij uw woning in een zeer korte tijd wind en water dicht. Daarna kunnen in de woning alle installaties worden aangebracht terwijl buiten de metselaar en dakdekker aan de slag gaan. Door deze werkzaamheden zult u zien dat de woning echt de uitstraling krijgt hij voor u is ontworpen bij Livingstone.

Na deze periode zal de afbouw plaats gaan vinden. De onderdelen die u bij Livingstone heeft uitgekozen, worden geplaatst in de woning. Hierbij kunt u denken aan de plaatsing van de trap(pen), het verlagen van het plafond, het inrichten van de badkamer(s) en het stucwerk.

Aan het einde van het bouwproces zal de steiger rondom uw woning steeds verder worden afgebroken en ziet u uw droomhuis verschijnen!

 

 

 

 

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan