sluiten

Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V.
De Ambachten 31
4881 XZ  ZUNDERT

T 076-597 52 00
F 076-597 38 15

www.maasjacobs.nl

Maas-Jacobs Bouwbedrijf is sinds haar oprichting in 1977 uitgegroeid tot een veelzijdige bouwpartner met kwaliteit, lef en creativiteit. Door onze jarenlange ervaring met het begeleiden van kopers en leveren van maatwerk, spelen wij optimaal in op de persoonlijke wensen van onze klant. Gecombineerd met onze sterke regionale binding is Maas-Jacobs de ideale aannemer voor uw droomwoning.

Kwaliteit als kracht
Flexibiliteit staat bij ons voorop. Met alle kennis in eigen huis blijven de lijnen kort en kunnen onze medewerkers snel handelen. Onze werkzaamheden verzorgen wij grotendeels in eigen huis, van ontwikkeling tot overdracht van de sleutel. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van standaard hoogwaardige producten. Kwaliteit is immers de kracht van Maas-Jacobs.

Begeleiden van kopers
Op de bouwplaats kan de koper altijd terecht bij de uitvoerder, die fungeert als vast aanspreekpunt. Ook beschikt Maas-Jacobs over een eigen afdeling kopersbegeleiding. Zij informeren over de voortgang en helpen de juiste keuzes te maken bij de afwerking van de woning. Zo wordt een woning gecreëerd waarin de koper zich helemaal thuis kan voelen.

Profiel
– Livingstonepartner in Brabant.
– Opgericht in 1977.
– Kwaliteit als kracht.
– Kernwoorden: kwaliteit, lef en creativiteit.
– Duurzaam bouwen.
– Aantal personeelsleden: 100.

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan