sluiten

Villa Reijnders

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Deze villa is geïnspireerd op het werk van de beroemde architect Frank Lloyd Wright. “Een gebouw is niet alleen een plaats om te zijn, het is een manier van zijn,” is zijn beroemde uitspraak.

Laat u inspireren door de flauw hellende daken met grote dakoverstekken. U ziet dat deze de subtiele, horizontale accenten in het metselwerk versterken. De ritmische raampartijen en erker zorgen voor een robuust karakter. De ruimten binnen vloeien op natuurlijke wijze in elkaar over. De royale veranda nodigt uit tot een comfortabel buitenleven.

Bijzonderheden getoonde villa
– Getoonde woning maakt onderdeel uit van villapark Wildrijck (Zoetermeer).
– Wildrijck onderscheidt zich door de ruime vrijheid in woningtypen en het kleinschalige karakter met slechts 13 villa’s in een zorgvuldig gekozen landschappelijk decor.

“Ik ben helemaal verliefd op ons huis. We hebben een groot gezin met 8 kinderen en 18 kleinkinderen. De negentiende is op komst!"

"Op mijn verlanglijstje stond altijd een grote woonkamer waar ik iedereen gezellig kan ontvangen. Ons Livingstone-huis is lekker landelijk gelegen. We genieten volop van de ongedwongen sfeer.”

Mevrouw Hak, Bewoner villa Reijnders

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan